Vrienden van Volharding


Sinds december 2018 zijn we begonnen met de Vrienden van Volharding (voorheen donateur). Dit is de vernieuwing van onze donateurs. Hiermee willen we het voor iedereen aantrekkelijker maken om onze vereniging te steunen. Vanaf €10,- per jaar bent u al Vriend van Volharding en maakt u het onder andere mogelijk dat wij instrumenten kunnen onderhouden en aanschaffen voor jong en oud. We zijn blij met u als vriend!

 

Om u nog beter te kunnen bereiken vragen we tevens uw e-mailadres door te geven. Zo kunnen we u altijd voorzien van informatie over de vereniging en uitnodigingen sturen voor onze concerten. Hieronder hebben we nog even alles voor u op een rijtje gezet. Als “Vriend van Volharding” zijn onderstaande punten van belang:

  •         De jaarlijkse bijdrage blijft hetzelfde, u hoeft daar niks voor te doen;
  •         U ontvangt van ons 2 keer per jaar een nieuwsbrief met alle weetjes over de vereniging;
  •         We nodigen u uit voor onze grote concerten (via mail of de post);
  •         U krijgt korting op concerten waarvoor entree geheven wordt;
  •         U maakt het mogelijk dat wij de instrumenten kunnen aanschaffen voor jong en oud.

Wilt u ook de vereniging steunen, op de hoogte blijven van ons en profiteren van de voordelen? Meld u dan aan als Vriend van Volharding en help ons de stijgende lijn voort te zetten! Klik hieronder om naar het contact formulier te gaan.

 


Sponsoring

 

Om het lidmaatschap voor iedereen (financieel) toegankelijk te houden, proberen wij de contributie laag te houden. Dit houdt in dat de vereniging andere bronnen van inkomsten moet genereren. Denk hierbij aan clubkasacties zoals onze jaarlijkse oliebollenverkoop en het ophalen van oud papier. Wij zijn blij met deze clubkasacties, maar zijn ook op zoek naar nieuwe sponsoren.

 

Draagt u Muziekvereniging Volharding een warm hart toe? Wilt u ook onze sponsor worden? Dat kan! Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een sponsorbrochure waarin u de mogelijk kan zien. Mocht u interesse hebben dan staan we daar uiteraard voor open! Mail ons naar secretaris@volhardingborculo.nl