Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Muziekvereniging Volharding, zonder dat het jou een cent extra kost!

SponsorKliks is een gratis sponsorconcept voor non-profits. Goede doelen, (sport)verenigingen en scholen kunnen zich gratis aanmelden en krijgen dan een eigen SponsorKlikspagina. Het concept is heel simpel: je bezoekt een winkel nadat je op een link van SponsorKliks hebt geklikt. De winkel herkent dat de koper via SponsorKliks is gekomen en betaalt een commissie over het aangekochte bedrag. Van deze commissie gaat 75% naar de non-profit.

Door bijvoorbeeld online een pizza te bestellen via Thuisbezorgd geef je onze vereniging geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Volharding Borculo. Je kan hiervoor terecht door de SponsorKlikspagina van Volharding Borculo te bezoeken of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging Volharding weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Volharding niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Volharding Borculo
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=13021