Missie

 

‘Plezier, eenheid en zichtbaarheid’

 

Muziekvereniging Volharding Borculo is een amateur muziek-, dans- en twirlorganisatie en heeft de missie om een dynamische en gezellige vereniging te zijn voor mensen van alle leeftijden. Muziek maken werkt inspirerend en verbindt. Met passie, muzikale durf en plezier zijn onlosmakend de belangrijkste drijfveren van de vereniging. Een muzikant, dans- en twirlster met ambitie kunnen zich bij ons ontwikkelen. De muziekvereniging biedt in samenwerking met onze eigen instructie en het Segnocollectief vakkundige opleidingen aan waarbij het stimuleren van talent voorop staat. 

 

Visie

Muziekvereniging Volharding Borculo onderscheidt zich binnen de regio door verschillende (muzikale) disciplines aan te bieden. Naast het harmonieorkest en slagwerkgroep heeft onze vereniging ook de enige bigband binnen de gemeente Berkelland. Tevens bieden wij zowel groeps- als privélessen aan voor dans en twirl onder professionele begeleiding. 

Als vereniging streven we naar meer regionale bekendheid voor het bereiken van een breed publiek, met onder andere oog op maatschappelijke betrokkenheid en het werven van nieuwe leden.