Vrienden van Volharding

Muziekvereniging Volharding is druk bezig met het moderniseren. Deze vernieuwingen hebben we opgedeeld in fases. Zo is er in de eerste fase een nieuw logo ontworpen, een compleet vernieuwde website gemaakt en niet het minst een heel nieuw modern uniform aangemeten gekregen.

Sinds december 2018 zijn we begonnen met de Vrienden van Volharding. Hiermee willen we het voor iedereen aantrekkelijker maken om onze vereniging te steunen. Vanaf €20,- bent u al Vriend van Volharding en maakt u het mogelijk dat we instrumenten kunnen aanschaffen en onderhouden voor jong en oud. Om u nog beter te kunnen bereiken vragen we tevens uw e-mailadres door te geven. Zo kunnen we u altijd voorzien van informatie over de vereniging en uitnodigingen sturen voor onze concerten. Hieronder hebben we nog even alles voor u op een rijtje gezet.

Als “Vriend van Volharding” zijn onderstaande punten van belang:

  •         De jaarlijkse bijdrage blijft hetzelfde, u hoeft daar niks voor te doen;
  •         U ontvangt van ons 2 keer per jaar een nieuwsbrief met alle weetjes over de vereniging;
  •         We nodigen u uit voor onze grote concerten (via mail of de post);
  •         U krijgt korting op concerten waarvoor entree geheven wordt;
  •         U maakt het mogelijk dat wij de instrumenten kunnen aanschaffen voor jong en oud.

Wilt u ook de vereniging steunen, op de hoogte blijven van ons en profiteren van de voordelen? Meld u dan aan als Vriend van Volharding en help ons de stijgende lijn voort te zetten! Klik hieronder om naar het contact formulier te gaan.