U bent hier: Home › Vereniging › Oud papier

Oud papier

Iedere vier weken wordt door vrijwilligers van Muziekvereniging "Volharding" oud papier opgehaald in de gehele bebouwde kom van Borculo. Het ophaalgebied is ingedeeld in drie routes met als begin- en eindpunt Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7 te Borculo.

Bij oud papier gaat het om papier ( kranten, tijdschriften, folders, etc. ) en kartonverpakkingen ( geen melk- of frisdrankpakken ), gebundeld aangeboden of in dozen verpakt. Verpakkingen met daarin tempex ( piepschuim ), kunststof of andere ongerechtigheden, nemen wij niet mee en laten wij op de aangeboden plaats staan. Dit dient U zelf op te ruimen.

Het oud papier wordt ingezameld met behulp van drie perskraakwagens, welke elke straat aan doen.

U wordt verzocht het oud papier op een logisch bereikbare plaats op het trottoir te zetten, bij voorkeur op de dag van ophalen. U wordt verzocht het oud papier voor 09.30 uur op het trottoir te zetten. Papier wat aangeboden wordt, nadat wij in Uw straat zijn geweest, kunnen wij helaas niet meer meenemen.

De ophaaldata staan vermeld op de afvalstoffenkalender van de Gemeente Berkelland en tevens worden zij hieronder nogmaals genoemd. Telefoonnummer contactpersoon oud papier: 0545-296510.

04 november 2017

02 december 2017

30 december 2017

27 januari 2018

 


Ogenblik a.u.b. ...