U bent hier: Home › Vereniging › Majorettes

Majorettes

Muziekvereniging "Volharding" bied vanaf heden aan meisjes vanaf 6 jaar de mogelijkheid om te leren majoretten. Zij trainen op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in Muziekcentrum Borculo, onder leiding van Marilyn Grieving.

Heb je ook zin om te leren majoretten, kom dan vrijblijvend een keer kijken of neem contact op met ons secretariaat via: info@volhardingborculo.nl

Naast deze groep jonge majorettes heeft Muziekvereniging "Volharding" ook nog een groep majorettes/twirlsters, welke op donderdagavond trainen.

Deze groep majorettes van Muziekvereniging "Volharding" zijn van de discipline majorette over gegaan naar de discipline twirlen en hebben zich doorvoor aangesloten bij de N.T.S.B. ( Nationale Twirl Sport Bond ) en nemen deel aan wedstrijden als solist, duo en/of team.

Hierbij hebben zij inmiddels al enkele keren aan het NK deel genomen met een schitterend resultaat.

Sinds de zomer van 2014 bestaat de groep uit voornamelijk enthousiaste jongere majorettes, aangevuld met enkele oudere majorettes/twirlsters, welke ook de jeugd de techniek van het majoretten/twirlen aanleren, naast de instructie door de instructrice.

Ook tijdens het voorjaarsconcert en het oliebollenconcert treden zij gezamenlijk op. Aan de optredens op straat nemen alleen de jeugdige majorettes van Muziekvereniging "Volharding" deel.

Tijdens de oefenavonden wordt er op mechanische muziek de techniek aangeleerd en de routines getraind voor de concerten en wedstrijden.

De gezamenlijke groep staat onder leiding van instructrice Femmy Klein Gotink.

Stuur voor meer informatie een mail naar: of neem telefonisch contact op met één van onze bestuursleden.

Instructrice Femmy Klein Gotink    

                                                      


Ogenblik a.u.b. ...