Jeugd Muziekproject:         Meteen Samen Spelen

 

Jeugd Muziekproject Meteen Samen Spelen is een nieuw samenwerkingsproject van de muziekverenigingen uit Geesteren, Noordijk, Haarlo, Borculo en Gelselaar.

Zij starten 12 april met een nieuw muziekproject voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 die nog geen instrument spelen. “Meteen samen spelen” komt in de plaats van Windkracht 6, wat eerder via enkele verenigingen werd aangeboden.

In 8 weken wordt toegewerkt naar een afsluiting waarbij het gezamenlijke leerlingenorkest van de drie dorpen de beginners zal begeleiden.

Het buitenschoolse project start met twee introductielessen waarin de kinderen direct verschillende instrumenten gaan uitproberen. Na deze lessen kiest iedereen een instrument om in dit project mee verder te gaan. De daaropvolgende lesweken bereiden de kinderen op hun eigen gekozen instrument de uitvoering voor.

Het project start op woensdag 12 april van 18.30 tot 19.15 in het Dorpshoes Gelster. De afsluiting vindt vlak voor de zomervakantie plaats. Voor de start van het project komen leden van de muziekverenigingen voor een gastles in de klas.

De kosten voor dit project zijn €50,- per deelnemend kind, inclusief bruikleen instrument.

Opgeven kan via de QR code op de voorkant of via deze link: https://forms.gle/A1qPz5L3mUM9Jeo8A

Contact: jeugd@excelsiorgelselaar.nl